Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 4246 | 1696 |
h-indeks | 34 | 20 |
i10-indeks | 48 | 33 |
Offentlig tilgang
Vis alle6 artikler
1 artikkel
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Nicklaus SophieCentre des Sciences du Goût et de l'Alimentation, INRAVerifisert e-postadresse på dijon.inra.fr
- Samantha J CatonLecturer in Public HealthVerifisert e-postadresse på sheffield.ac.uk
- Helene ReinbachAssociate Professor, Public HealthVerifisert e-postadresse på plan.aau.dk
- Marion HetheringtonProfessor Emerita Biopsychology, School of Psychology, University of LeedsVerifisert e-postadresse på leeds.ac.uk
- Christian MølgaardUniversity of CopenhagenVerifisert e-postadresse på nexs.ku.dk
- Michael Bom FrøstDepartment of Food Science, University of CopenhagenVerifisert e-postadresse på food.ku.dk
- Gorm GabrielsenCopenhagen Business SchoolVerifisert e-postadresse på cbs.dk
- Mary HayhoeProfessor of Psychology, University of Texas AustinVerifisert e-postadresse på utexas.edu
- Leif SkibstedProfessor of Food Chemistry, University of CopenhagenVerifisert e-postadresse på food.ku.dk
- Pam Blundell-BirtillAssociate Professor, School of Psychology, University of LeedsVerifisert e-postadresse på leeds.ac.uk
- Sulmont-RosséCentre des Sciences du Goût et de l'AlimentationVerifisert e-postadresse på inra.fr
- Mats J OlssonProfessor of Experimental PsychologyVerifisert e-postadresse på ki.se
- Davide BallabioUniversità degli Studi di Milano - BicoccaVerifisert e-postadresse på unimib.it
- Maurice PtitoProfessor in visual neuroscience, Université de MontrealVerifisert e-postadresse på umontreal.ca
- Peder WolkoffNational Research Centre for the Working Environment - pwo@nrcwe.dkVerifisert e-postadresse på nrcwe.dk