Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 25325 | 14693 |
h-indeks | 80 | 50 |
i10-indeks | 215 | 156 |
Offentlig tilgang
Vis alle58 artikler
10 artikler
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Peter WildeQuadram Institute BioscienceVerifisert e-postadresse på quadram.ac.uk
- Adam MacierzankaGdansk University of TechnologyVerifisert e-postadresse på pg.gda.pl
- Ana-Isabel Mulet-CaberoFil-IdfVerifisert e-postadresse på fil-idf.org
- Andre BrodkorbTeagascVerifisert e-postadresse på teagasc.ie
- Frédéric CarrièreCNRS, Aix Marseille UniversitéVerifisert e-postadresse på imm.cnrs.fr
- Harry WichersWageningen University and Research CentreVerifisert e-postadresse på wur.nl
- Uri LesmesAssociate Professor, TechnionVerifisert e-postadresse på tx.technion.ac.il
- Myriam GrundyINRAEVerifisert e-postadresse på inrae.fr
- Steven Le FeunteunINRAEVerifisert e-postadresse på inrae.fr
- Peter R. EllisBiopolymers Group, King's College LondonVerifisert e-postadresse på kcl.ac.uk
- Peter ButterworthSenior Reserach Fellow, Diabetes & Nutritional Sciences Division, King's College London UKVerifisert e-postadresse på kcl.ac.uk
- Martina LilleSenior scientist, VTT Technical Research Centre of FinlandVerifisert e-postadresse på vtt.fi
- Reto PortmannAgroscopeVerifisert e-postadresse på agroscope.admin.ch
- Jonathan HourihaneRoyal College of Surgeons in IrelandVerifisert e-postadresse på rcsi.ie
- Riccardo AseroPrivateVerifisert e-postadresse på clinicasancarlo.it
- Julia Maldonado-ValderramaUniversity of GranadaVerifisert e-postadresse på ugr.es
- Richard IpsenProfessor emeritus in Food Structure Engineering, University of CopenhagenVerifisert e-postadresse på food.ku.dk
- Stephen E. HardingUniversity of Nottingham & University of OsloVerifisert e-postadresse på nottingham.ac.uk
- marc antoninraVerifisert e-postadresse på nantes.inra.fr
- Hendrickx MarcKU LeuvenVerifisert e-postadresse på biw.kuleuven.be