Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 4023 | 2105 |
h-indeks | 35 | 26 |
i10-indeks | 83 | 66 |
Offentlig tilgang
Vis alle14 artikler
3 artikler
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Cédric GarnierAssistant professor of Environmental Chemistry, Université de Toulon, M.I.O UMR CNRS, FranceVerifisert e-postadresse på univ-tln.fr
- Véronique LENOBLEmaître de conférences, Université de ToulonVerifisert e-postadresse på univ-tln.fr
- Dario OmanovicRuder Boskovic InstituteVerifisert e-postadresse på irb.hr
- Yoann LouisINSA de LYONVerifisert e-postadresse på insa-lyon.fr
- Luiz Drude de LacerdaProfessor Titular da Universidade Federal do CearáVerifisert e-postadresse på pq.cnpq.br
- Rozane Valente MarinsProfessora da Universidade Federal do CearáVerifisert e-postadresse på ufc.br
- xavier lucianiUniversity of ToulonVerifisert e-postadresse på univ-tln.fr
- Paulino R. Villas-BoasEmbrapa InstrumentationVerifisert e-postadresse på embrapa.br
- Marc F. BenedettiProfessor Biogeochemistry Université Paris Cité - IPGPVerifisert e-postadresse på ipgp.fr
- Marc TedettiIRD - Mediterranean Institute of OceanographyVerifisert e-postadresse på mio.osupytheas.fr
- Adolpho MelfiProfessor, São Paulo UniversityVerifisert e-postadresse på usp.br
- Naziano FilizolaProf. Geosciences Department, Universidade Federal do AmazonasVerifisert e-postadresse på ufam.edu.br
- Patrick SEYLERIRDVerifisert e-postadresse på ird.fr
- Braucher RégisCEREGE CNRS UMR 7330Verifisert e-postadresse på cerege.fr
- Jean Loup GUYOTIRD - Institut de Recherche pour le DéveloppementVerifisert e-postadresse på ird.fr
- Renato Beozzo BassaneziFundo de Defesa da CitriculturaVerifisert e-postadresse på fundecitrus.com.br
- Pierre ComonCNRSVerifisert e-postadresse på gipsa-lab.fr
- Nadège Thirion-MoreauProfesseur des Universités - SeaTech Université de Toulon, LIS UMR CNRS 7020Verifisert e-postadresse på univ-tln.fr
- Wilson Tadeu Lopes da SilvaEmbrapa InstrumentaçãoVerifisert e-postadresse på embrapa.br
Følg