Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 2504 | 1331 |
h-indeks | 24 | 17 |
i10-indeks | 32 | 25 |
Offentlig tilgang
Vis alle1 artikkel
2 artikler
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Jaime Paiva Lopes AguiarPesquisador do Instituto Nacional de Pesquisas da AmazôniaVerifisert e-postadresse på inpa.gov.br
- Hirotoshi TamuraProf. Food Chemistry, Kagawa UniversityVerifisert e-postadresse på ag.kagawa-u.ac.jp
- Christos SoukoulisSenior Research Scientist - Luxembourg Institute of Science &Technology (LIST)Verifisert e-postadresse på list.lu
- Professor Ian FiskUniversity of NottinghamVerifisert e-postadresse på nottingham.ac.uk
- Christopher ParmenterSenior Research Fellow in Cryo-Electron Microscopy, University of NottinghamVerifisert e-postadresse på nottingham.ac.uk
- Geni Rodrigues SampaioUniversidade de São Paulo - Faculdade de Saúde PúblicaVerifisert e-postadresse på usp.br
- Elizabeth A F S TorresUniversidade de São PauloVerifisert e-postadresse på usp.br
- Lucien HoffmannLuxembourg Institute of Science and TechnologyVerifisert e-postadresse på list.lu
Følg
Lina Yonekura
Kagawa University - Faculty of Agriculture
Verifisert e-postadresse på ag.kagawa-u.ac.jp