Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 208 | 182 |
h-indeks | 6 | 6 |
i10-indeks | 4 | 4 |
Offentlig tilgang
Vis alle1 artikkel
3 artikler
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Mahdi Kadivar, Ph.D.Professor of Food Science, Isfahan University of Technology (IUT)Verifisert e-postadresse på iut.ac.ir
- Raffaele PortaProfessore ordinario di Biochimica, Dipartimento di Scienze Chimiche, Università di Napoli "Federico II"Verifisert e-postadresse på unina.it
- Hajar ShekarchizadehIsfahan University of TechnologyVerifisert e-postadresse på ag.iut.ac.ir
- Prof. Concetta Valeria Lucia GiosafattoUniversity of Naples "Federico II" Department of Chemical SciencesVerifisert e-postadresse på unina.it
- Rocco Di GirolamoUniversità degli Studi di Napoli "Federico II"Verifisert e-postadresse på unina.it
- m.h aghkhaniDept of biosystems Engineering School of Agriculture Ferdowsi University of MashhadVerifisert e-postadresse på um.ac.ir
- Di Pierro ProsperoDepartment of Agricoltural SciencesVerifisert e-postadresse på unina.it