Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 12690 | 8266 |
h-indeks | 62 | 48 |
i10-indeks | 174 | 160 |
Offentlig tilgang
Vis alle28 artikler
26 artikler
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Kopsahelis NikolaosAssociate Professor, Department of Food Science and Technology, Ionian UniversityVerifisert e-postadresse på ionio.gr
- IOANNIS K. KOOKOSUNIVERSITY OF PATRAS, DEPT OF CHEMICAL ENGINEERINGVerifisert e-postadresse på chemeng.upatras.gr
- Colin WebbProfessor of Chemical Engineering, University of ManchesterVerifisert e-postadresse på manchester.ac.uk
- Anestis VlysidisSchool of Chemical Engineering, National Technical University of AthensVerifisert e-postadresse på central.ntua.gr
- Carol Sze Ki LinCity University of Hong KongVerifisert e-postadresse på cityu.edu.hk
- Denise M. G. FreireProfessor de Bioquímica , Universidade Federal do Rio de JaneiroVerifisert e-postadresse på iq.ufrj.br
- Aikaterini PapadakiAssistant Professor, Department of Food Science and Technology, Ionian UniversityVerifisert e-postadresse på ionio.gr
- Vasiliki KachrimanidouDepartment of Food Science and Technology, Ionian UniversityVerifisert e-postadresse på ionio.gr
- Chenyu DuUniversity of HuddersfieldVerifisert e-postadresse på hud.ac.uk
Følg
Apostolis Koutinas
Associate Professor, Agricultural University of Athens
Verifisert e-postadresse på aua.gr