Familiarizing food: Frozen food chains, technology, and consumer trust, Norway 1940–1970 T Finstad Food and Foodways 21 (1), 22-45, 2013 | 27 | 2013 |
The domestication triangle: How humans, animals and technology shape each other–The case of automated milking systems T Finstad, M Aune, KA Egseth Journal of Rural Studies 84, 211-220, 2021 | 24 | 2021 |
Varme visjoner og frosne fremskritt. Om fryseteknologi i Norge, ca. 1920-1965 T Finstad Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, Det humanistiske fakultet …, 2011 | 10 | 2011 |
Naked Gene Salmon: Debating Fish, Genes, and the Politics of Science in the" Age of Publics" T Finstad Technology and Culture, 97-120, 2017 | 5 | 2017 |
Rottereiret–beretninger om utøy i Trondheim i første halvdel av 1900-tallet T Finstad Historisk tidsskrift 92 (1), 35-61, 2013 | 4 | 2013 |
Smart teknologi for et bærekraftig landbruk J Vik, EP Stræte, RA Søraa, T Finstad, AM Melås, MD Gjefsen, ... Rapport Norsk senter for bygdeforskning, 2021 | 3 | 2021 |
The means of modernization, freezing technologies and the cultural politics of everyday life, Norway 1940–1965 T Finstad History of Artificial Cold, Scientific, Technological and Cultural Issues …, 2013 | 3 | 2013 |
The Stedegenhet of Nordic STS H Karlstrøm, T Finstad Nordic Journal of Science and Technology Studies, 2013 | 3 | 2013 |
Våte drømmer. Konstruksjonen av en genetisk modifisert fisk i Norge på 1980-tallet T Finstad NTNU, Masteroppgave, 2007 | 3 | 2007 |
Compressed growth–The transforming power of the round bale technology EM Fuglestad, J Vik, T Finstad, RA Søraa Journal of Rural Studies 84, 174-179, 2021 | 2 | 2021 |
Materialitet og mening i menneskets tidsalder? T Finstad, TM Skjølsvold Norsk medietidsskrift 22 (4), 1-12, 2015 | 2 | 2015 |
Om folk og fisk: Antibiotikaresistens som idémessig utfordring i mat-og helsefeltet T Finstad Arr. Idéhstorisk tidsskrift 27 (2-3), 121-133, 2015 | 2 | 2015 |
Tackling Norwegian cold: The breakthrough of home freezing T Finstad, S Kvaal, P Østby The Making of European Consumption: Facing the American Challenge, 89-110, 2015 | 2 | 2015 |
Matens meglere: Kontroll, kvalitet og kunnskap i den industrielle matens tid S Brinch, T Finstad, S Kvaal, T Plasil, HB Stokland, P Østby, H Åm Nordic Open Access Scholarly Publishing, 2022 | | 2022 |
Universitetets innovasjonsvending KT Elvbakken, T Finstad Vitenskap og vitenskapshistorier. Universitetet i Bergen 1946-2021, 2022 | | 2022 |
Olje - vitenskap og ny kunnskapsøkonomi KT Elvbakken, T Finstad Vitenskap og vitenskapshistorier. Universitetet i Bergen 1946-2021, 2022 | | 2022 |
Fisk og fiskeforskning - vitenskap og forvaltning KT Elvbakken, T Finstad Vitenskap og vitenskapshistorier. Universitetet i Bergen 1946-2021 3, 2022 | | 2022 |
Matens meglere: Kontroll, kvalitet og kunnskap i den industrielle matens tid T Finstad, S Kvaal, HB Stokland, P Østby Cappelen Damm Akademisk/NOASP (Nordic Open Access Scholarly Publishing), 2022 | | 2022 |
! Milk, mastitis and miracle medicine The introduction of antibiotics in Norwegian dairy production T Finstad HISTORISK TIDSSKRIFT 98 (3), 215-229, 2019 | | 2019 |
Melk, mastitt og mirakelmedisin. Antibiotikaens inntog i norsk melkeproduksjon T Finstad Historisk tidsskrift 98 (3), 2019 | | 2019 |