Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 39152 | 19560 |
h-indeks | 96 | 70 |
i10-indeks | 507 | 426 |
Offentlig tilgang
Vis alle5 artikler
1 artikkel
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Soo-Jin HeoKorea Institute of Ocean Science & TechnologyVerifisert e-postadresse på kiost.ac.kr
- Min-Cheol KangKorea Food Research InstituteVerifisert e-postadresse på kfri.re.kr
- K.K. Asanka SanjeewaDepartment of Biosystems Technology, Faculty of Technology, University of Sri JayewardenepuraVerifisert e-postadresse på sjp.ac.lk
- Se-Kwon KimProfessor, Department of Chemistry, Pukyong National University, Republic of KoreaVerifisert e-postadresse på pknu.ac.kr
- Ilekuttige Priyan Shanura FernandoPostdoctoral fellow @ University of AlbertaVerifisert e-postadresse på ualberta.ca
- Won-Kyo JungPukyong National University, Busan, Republic of Korea (ex- Chosun Univ.)Verifisert e-postadresse på pknu.ac.kr
- Lei WangOcean University of ChinaVerifisert e-postadresse på ouc.edu.cn
- Thilina U. JayawardenaUniversité du Québec à Trois-RivièresVerifisert e-postadresse på uqtr.ca
- BoMi RyuAssociate Professor, Major of Food Science & Nutrition College of Fisheries Science, PukyongVerifisert e-postadresse på pknu.ac.kr
- Prof. Kalpa W. Samarakoon (PhD)Professor in Biotechnology, KDU-CARE, General Sir John Kotelawala Defence University, RatmalanaVerifisert e-postadresse på kdu.ac.lk