Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 169 | 134 |
h-indeks | 7 | 6 |
i10-indeks | 6 | 5 |
Offentlig tilgang
Vis alle3 artikler
4 artikler
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Jens WünscheProfessor der Agrarwissenschaft, Universität HohenheimVerifisert e-postadresse på uni-hohenheim.de
- Abdelfattah A. DABABATThe International Maize and Wheat Improvement Centre (CIMMYT)Verifisert e-postadresse på cgiar.org
- Hans OechsnerDirector of State Institute of Agricultural Engineering and Bioenergy, University of HohenheimVerifisert e-postadresse på uni-hohenheim.de
- Gritta SchraderSenior Scientist, Julius-Kuehn InstituteVerifisert e-postadresse på julius-kuehn.de
- Kristina BognerCopernicus Institute of Sustainable DevelopmentVerifisert e-postadresse på uu.nl
- Jernej JakseUniversity of Ljubljana, Biotechnical Faculty, Agronomy DepartmentVerifisert e-postadresse på bf.uni-lj.si
- Christian ZörbUniversity of Hohenheim, Institute of Crop Science, Quality of Plant ProductsVerifisert e-postadresse på uni-hohenheim.de
- Rachael WoodWageningen University and ResearchVerifisert e-postadresse på wur.nl
- Yanyan ZhangDepartment of Flavor Chemistry, University of HohenheimVerifisert e-postadresse på uni-hohenheim.de