Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 2545 | 1295 |
h-indeks | 27 | 21 |
i10-indeks | 36 | 32 |
Offentlig tilgang
Vis alle1 artikkel
1 artikkel
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- İsmail Hakkı BoyacıHacettepe UniversityVerifisert e-postadresse på hacettepe.edu.tr
- ihsan Karabulutİnönü ÜniversitesiVerifisert e-postadresse på inonu.edu.tr
- Ugur TamerGazi UniversityVerifisert e-postadresse på gazi.edu.tr
- Nazife Nur YazğanHacettepe UniversityVerifisert e-postadresse på hacettepe.edu.tr
- Ali Adnan HayalogluProfessor of Food Science, Inonu University, TurkeyVerifisert e-postadresse på inonu.edu.tr
- Havva Tümay TemizScientist, DrVerifisert e-postadresse på pladisglobal.com
- Hasan Murat VeliogluNamik Kemal University, Faculty of Agriculture, Department of Agricultural BiotechnologyVerifisert e-postadresse på nku.edu.tr
- Seher ARSLANPamukkale ÜniversitesiVerifisert e-postadresse på pau.edu.tr
- Paul LH McSweeneyUniversity College CorkVerifisert e-postadresse på ucc.ie
- Nurcan KocaEge ÜniversitesiVerifisert e-postadresse på ege.edu.tr
- Tugba BulatHacettepe University
- İsa CAVİDOĞLUVan Yüzüncü Yıl ÜniversitesiVerifisert e-postadresse på yyu.edu.tr
Følg