Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 6146 | 3196 |
h-indeks | 37 | 26 |
i10-indeks | 91 | 69 |
Offentlig tilgang
Vis alle11 artikler
2 artikler
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Dasha MihaylovaPhD, Assoc. Prof., Biotechnology, University of Food TechnologiesVerifisert e-postadresse på uft-plovdiv.bg
- Zlatka Alexieva; Zlatka Aleksieva; Zlatk...assoc. prof. Microbilal GeneticsVerifisert e-postadresse på microbio.bas.bg
- ANNA LANTEUNIVERSITY OF PADOVAVerifisert e-postadresse på unipd.it
- Petko DenevInstitute of Organic Chemistry with Centre of Phytochemistry, Bulgarian Academy of SciencesVerifisert e-postadresse på orgchm.bas.bg
- Denica BlazhevaUniversity of Food TechnologiesVerifisert e-postadresse på uft-plovdiv.bg
- Panteley DenevUFT PlovdivVerifisert e-postadresse på uft-plovdiv.bg
- Aleksandar SlavchevUniversity of Food TechnologiesVerifisert e-postadresse på uft-plovdiv.bg
- Manol OgnyanovLaboratory "Biologically Active Substances - Plovdiv"Verifisert e-postadresse på orgchm.bas.bg
- Ivan GitsovState University of New YorkVerifisert e-postadresse på syr.edu
- R. TSENKOVAProfessor, Kobe University, JapanVerifisert e-postadresse på kobe-u.ac.jp
- Atanas PavlovUniversity of Food Technologies, Plovdiv, BulgariaVerifisert e-postadresse på uft-plovdiv.bg
Følg
Albert Krastanov
Professor, University of Food Technologies
Verifisert e-postadresse på uft-plovdiv.bg