Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 7678 | 2708 |
h-indeks | 48 | 25 |
i10-indeks | 102 | 56 |
Offentlig tilgang
Vis alle4 artikler
1 artikkel
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Marilyn RaynerDepartment of Food Technology, Engineering, and Nutrition, Lund University, SwedenVerifisert e-postadresse på food.lth.se
- Malin Sjoo (former M Karlsson)Lund University, Sweden and Speximo ABVerifisert e-postadresse på food.lth.se
- Marie PaulssonProfessor in Dairy Technology, Lund University, SwedenVerifisert e-postadresse på food.lth.se
- Federico Gomez GalindoLund UniversityVerifisert e-postadresse på food.lth.se
- Ali MarefatiMcCormick & CompanyVerifisert e-postadresse på mccormick.com
- Björn BergenståhlProfessor in Food Technology, Lund UniversityVerifisert e-postadresse på food.lth.se
- Franco PedreschiProfessor od Chemical and Bioprocesess Engineering, Pontificia Universidad Catolica de ChileVerifisert e-postadresse på ing.puc.cl
- Marie WahlgrenProfessor i Läkemedelsteknologi Department of Food Technology, Engineering and NutritionVerifisert e-postadresse på food.lth.se
- ton van vlietVerifisert e-postadresse på kpnplanet.nl
- Nikolaos MavroudisSenior Lecturer and Programme Leader In Food ScienceVerifisert e-postadresse på northumbria.ac.uk
- Prof.Branko BugarskiUNIVERSITY OF BELGRADEVerifisert e-postadresse på tmf.bg.ac.rs
- P T VernierCenter for Bioelectrics, Old Dominion UniversityVerifisert e-postadresse på odu.edu
- Sune SvanbergLund UniversityVerifisert e-postadresse på fysik.lth.se
- Karl-Erik ArzenLund UniversityVerifisert e-postadresse på control.lth.se
- Allan G. RasmussonLund University