Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 31518 | 16236 |
h-indeks | 91 | 64 |
i10-indeks | 352 | 310 |
Offentlig tilgang
Vis alle8 artikler
13 artikler
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- David Julian McClementsUniversity of MassachusettsVerifisert e-postadresse på foodsci.umass.edu
- Benjamin ZeebLebensmittelphysik und Fleischwissenschaft, Universität HohenheimVerifisert e-postadresse på uni-hohenheim.de
- P. Michael DavidsonUniversity of TennesseeVerifisert e-postadresse på utk.edu
- Barry D. Bruce, PhDProfessor of BCMB and Microbiology, University of Tennessee at KnoxvilleVerifisert e-postadresse på utk.edu
- Lutz GrossmannDept. Food Science, University of Massachusetts AmherstVerifisert e-postadresse på umass.edu
- Myriam LoefflerKU LeuvenVerifisert e-postadresse på kuleuven.be
- Svetlana (Lana) ZivanovicInnovoProVerifisert e-postadresse på InnovoPro.com
- Tarek S AwadUniversity of TorontoVerifisert e-postadresse på utoronto.ca
- Mickael LaguerreSenior Research Investigator, Naturex, Science and TechnologyVerifisert e-postadresse på givaudan.com
- Ines KutzliETH ZürichVerifisert e-postadresse på hest.ethz.ch
- T. Matthew TaylorDepartment of Animal Science, Texas A&M UniversityVerifisert e-postadresse på tamu.edu
- Corinna DawidTechnical University of MunichVerifisert e-postadresse på tum.de
- Jonas HilbigUniversität HohenheimVerifisert e-postadresse på uni-hohenheim.de
- Theo RallaDSM Nutritional ProductsVerifisert e-postadresse på dsm.com
- İbrahim Gülserenİstanbul Sabahattin Zaim UniversityVerifisert e-postadresse på izu.edu.tr
- Sarisa SuriyarakDepartment of Food Technology, Chulalongkorn UniversityVerifisert e-postadresse på chula.ac.th
- Beraat ÖzçelikIstanbul Technical UniversityVerifisert e-postadresse på itu.edu.tr
- Alejandro G. MarangoniUniversity of GuelphVerifisert e-postadresse på uoguelph.ca
- Gustavo Barbosa-CanovasWashington State UniversityVerifisert e-postadresse på wsu.edu
- John CouplandProfessor of Food Science, The Pennsylvania State UniversityVerifisert e-postadresse på psu.edu