Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 6171 | 4891 |
h-indeks | 38 | 34 |
i10-indeks | 54 | 52 |
Offentlig tilgang
Vis alle45 artikler
3 artikler
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Thomas ClavelRWTH University Hosptial, Aachen, GermanyVerifisert e-postadresse på ukaachen.de
- Dirk HallerTechnische Universität MünchenVerifisert e-postadresse på tum.de
- Klaus NeuhausTechnische Universität MünchenVerifisert e-postadresse på tum.de
- Matthias HornUniversity of Vienna, Centre for Microbiology and Environmental Systems ScienceVerifisert e-postadresse på univie.ac.at
- Schmitt-Kopplin PhilippeHelmholtz Munich / TUM Food Chemistry / Max Planck Extrater. Phys.Verifisert e-postadresse på helmholtz-muenchen.de
- Nico JehmlichHelmholtz-Centre for Environmental Research - UFZ GmbHVerifisert e-postadresse på ufz.de
- Bärbel StecherProfessor of Microbiology, Ludwig-Maximilians-University MunichVerifisert e-postadresse på mvp.lmu.de
- Michael WagnerProfessor for Microbial Ecology, University of ViennaVerifisert e-postadresse på microbial-ecology.net
- Holger DaimsProfessor, Department of Microbiology and Ecosystem Science, University of ViennaVerifisert e-postadresse på microbial-ecology.net
- David BerryProfessor, University of ViennaVerifisert e-postadresse på univie.ac.at
- Thomas RatteiProfessor for Computational Biology, University of ViennaVerifisert e-postadresse på univie.ac.at
- Frederik SchulzDOE Joint Genome InstituteVerifisert e-postadresse på lbl.gov
- Alexander LoyProfessor for Microbial Communities, Centre for Microbiology & Environmental Systems ScienceVerifisert e-postadresse på univie.ac.at
- Gabriele HörmannspergerWissenschaftlicher Mitarbeiter, Technische Universität MünchenVerifisert e-postadresse på wzw.tum.de
- Schmitt-Kopplin PhilippeHelmholtz Zentrum Muenchen/analytical BioGeoChemistry & TUM/FoodomicsVerifisert e-postadresse på helmholtz-muenchen.de