Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 61942 | 24915 |
h-indeks | 133 | 82 |
i10-indeks | 393 | 316 |
Offentlig tilgang
Vis alle111 artikler
39 artikler
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Juan Carlos EspínSpanish National Research Council (CSIC); Dep. Food Sci. & Technol; CEBAS-CSIC (Murcia, Spain)Verifisert e-postadresse på cebas.csic.es
- Antonio González-Sarrías (ORCID:000...Tenured Scientist at Food and Technology Department, CEBAS-CSICVerifisert e-postadresse på cebas.csic.es
- Angel Gil Izquierdo Ph. D. (0000-0001...CEBAS-CSICVerifisert e-postadresse på cebas.csic.es
- JUAN ANTONIO GIMENEZ BASTIDACEBAS-CSIC (Murcia, Spain)Verifisert e-postadresse på cebas.csic.es
- jose ceronMurcia UniversityVerifisert e-postadresse på um.es
- Cristina Andres-LacuevaFull Professor (Catedr), University of BarcelonaVerifisert e-postadresse på ub.edu
- M.N. CliffordUniversity of SurreyVerifisert e-postadresse på Surrey.ac.uk
- Alan CrozierKing Saud University/University of GlasgowVerifisert e-postadresse på glasgow.ac.uk
- CLEMENTE JOSE LOPEZ BOTEUniversidad Complutense de MadridVerifisert e-postadresse på vet.ucm.es
- Diego A Moreno, Ph.D. (ORCID:0000-...CEBAS-CSICVerifisert e-postadresse på cebas.csic.es
- Soonkyu ChungUniversity of Massachusetts AmherstVerifisert e-postadresse på umass.edu
- Andrew L. WaterhouseProfessor Emeritus of Enology, University of California, DavisVerifisert e-postadresse på ucdavis.edu
- Alyson MitchellProfessor of Food Chemistry & ToxicologyVerifisert e-postadresse på ucdavis.edu
Følg
Francisco Tomas-Barberan
agencia estatal consejo superior de investigaciones científicas
Verifisert e-postadresse på cebas.csic.es