Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 13406 | 3003 |
h-indeks | 63 | 26 |
i10-indeks | 207 | 83 |
Offentlig tilgang
Vis alle30 artikler
14 artikler
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- MARTIN R UNIVERSIDAD COMPLUT...Professor of Food Safety, Universidad Complutense MadridVerifisert e-postadresse på ucm.es
- TERESA GARCIA LACARRANutrición y Ciencia de los Alimentos, Fac. Veterinaria, Universidad Complutense de MadridVerifisert e-postadresse på ucm.es
- Isabel GonzálezDep. Nutrición, Bromatología y Tecnología de los Alimentos. Universidad Complutense de MadridVerifisert e-postadresse på ucm.es
- LUIS M. CINTAS IZARRADepartamento de Nutrición, Bromatología y Tecnología de los Alimentos, facultad de VeterinariaVerifisert e-postadresse på ucm.es
- Ingolf NesEmeritus Professor Norwegian University of Life SciencesVerifisert e-postadresse på nmbu.no
- Estefanía Muñoz AtienzaPermanent Associate Professor (Complutense University of Madrid)Verifisert e-postadresse på vet.ucm.es
- Dzung B. DiepNMBUVerifisert e-postadresse på nmbu.no
- Jorge Gutierrez-MerinoUniversity of SurreyVerifisert e-postadresse på surrey.ac.uk
- Rosa del CampoResearcher at Hospital Ramón y Cajal and IRYCISVerifisert e-postadresse på salud.madrid.org
- Susana MagadanCINBIO_Universidade de Vigo, UVIGO, SpainVerifisert e-postadresse på uvigo.es
- J. KokMolecular Genetics, GBB, University of GroningenVerifisert e-postadresse på rug.nl
- Sara ArbuluNorwegian University of Life Sciences