Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 337 | 297 |
h-indeks | 7 | 7 |
i10-indeks | 4 | 4 |
Offentlig tilgang
Vis alle2 artikler
2 artikler
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Francesco SavoraniAssoc. prof. Polytechnic of TurinVerifisert e-postadresse på polito.it
- Silvia GrassiDepartment of science for food, nutrition and environmentVerifisert e-postadresse på unimi.it
- Nicola CavalliniPolitecnico di TorinoVerifisert e-postadresse på polito.it
- Alessandro UlriciProfessor of Analytical Chemistry and Chemometrics, University of Modena and Reggio EmiliaVerifisert e-postadresse på unimore.it
- ROSALBA CALVINIUniversità di Modena e Reggio EmiliaVerifisert e-postadresse på unimore.it
- Giuseppe ZeppaVerifisert e-postadresse på unito.it