Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 1927 | 785 |
h-indeks | 19 | 14 |
i10-indeks | 25 | 18 |
Offentlig tilgang
Vis alle13 artikler
1 artikkel
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Brian WansinkFormer Professor, Cornell Food and Brand LabVerifisert e-postadresse på Cornell.edu
- David R. JustCornell UniversityVerifisert e-postadresse på cornell.edu
- Kevin M KniffinCornell UniversityVerifisert e-postadresse på cornell.edu
- Carolyn GuntherOhio State UniversityVerifisert e-postadresse på osu.edu
- Trenton G. SmithAssociate Professor in Economics, University of OtagoVerifisert e-postadresse på otago.ac.nz
- Rob ScharffThe Ohio State UniversityVerifisert e-postadresse på osu.edu
- Dean R LillardThe Ohio State UniversityVerifisert e-postadresse på osu.edu
- Lizzy PopeAssociate Professor of Nutrition and Food Science, University of VermontVerifisert e-postadresse på uvm.edu
- Gnel GabrielyanCA Franchise Tax Board - Tax PolicyVerifisert e-postadresse på ftb.ca.gov
- Adam DrewnowskiProfessor and Director, Center for Public Health Nutrition, University of WashingtonVerifisert e-postadresse på fhcrc.org
- Attila TasnadiProfessor, Corvinus University of BudapestVerifisert e-postadresse på uni-corvinus.hu
- Kirsikka KaipainenPostdoctoral researcher, Tampere UniversityVerifisert e-postadresse på tuni.fi
- Harry M. KaiserCornell UniversityVerifisert e-postadresse på cornell.edu
- William SchulzeCornell UniversityVerifisert e-postadresse på cornell.edu
- John CawleyProfessor, Jeb E. Brooks School of Public Policy, and Department of Economics, CornellVerifisert e-postadresse på cornell.edu
- Brian WansinkFormer Professor, Cornell University Food and Brand Lab
Følg
Andrew S. Hanks
Associate Professor of Consumer Sciences, Ohio State University
Verifisert e-postadresse på osu.edu - Startside