Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 5095 | 3427 |
h-indeks | 38 | 34 |
i10-indeks | 68 | 58 |
Offentlig tilgang
Vis alle25 artikler
10 artikler
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Malin Sjoo (former M Karlsson)Lund University, Sweden and Speximo ABVerifisert e-postadresse på food.lth.se
- Petr DejmekLund UniversityVerifisert e-postadresse på food.lth.se
- Ali MarefatiMcCormick & CompanyVerifisert e-postadresse på mccormick.com
- Marie WahlgrenProfessor i Läkemedelsteknologi Department of Food Technology, Engineering and NutritionVerifisert e-postadresse på food.lth.se
- Karolina ÖstbringAssociate Professor, Dept. Food Technology, Engineering and Nutrition, Lund UniversityVerifisert e-postadresse på food.lth.se
- Ingegerd SjoholmLund UniversityVerifisert e-postadresse på food.lth.se
- Jeanette PurhagenDepartment of Food Technology, Engineering and Nutrition, Lund UniversityVerifisert e-postadresse på food.lth.se
- Cecilia AhlströmPhD student, Dept. Food Technology, Engineering and Nutrition, Lund UniversityVerifisert e-postadresse på food.lth.se
- Nur Izalin Mohamad ZahariSenior Researcher, Malaysian Agricultural Research & Development Institute (MARDI), SelangorVerifisert e-postadresse på mardi.gov.my
- Sareh BoostaniSchool of Nutrition and Food Sciences, Shiraz University of Medical SciencesVerifisert e-postadresse på shirazu.ac.ir
- Seyed Mohammad Hashem Hosseini (...Department of Food Science and Technology, School of Agriculture, Shiraz University, Shiraz, IranVerifisert e-postadresse på shirazu.ac.ir
- Kajsa NilssonLund UniversityVerifisert e-postadresse på food.lth.se
- Senay SimsekPurdue University, Food Science Department, Professor and HeadVerifisert e-postadresse på purdue.edu
- Maribel Ovando-MartínezUniversidad de SonoraVerifisert e-postadresse på unison.mx
- Björn WeströmLund University, Dept. BiologyVerifisert e-postadresse på biol.lu.se
- Ann-Sofie SandbergChalmers University of TechnologyVerifisert e-postadresse på chalmers.se
- Maria Carmen Blanco-LópezFull Professor (Analytical Chemistry), Universidad de Oviedo, SpainVerifisert e-postadresse på uniovi.es
- Mohammad-Taghi GolmakaniProfessor of Food Science and Technology, Shiraz UniversityVerifisert e-postadresse på shirazu.ac.ir
- Romain BordesChalmers University of TechnologyVerifisert e-postadresse på chalmers.se
- Andreas HåkanssonAssociate Professor in Food Engineering, Lund UniversityVerifisert e-postadresse på food.lth.se
Følg
Marilyn Rayner
Department of Food Technology, Engineering, and Nutrition, Lund University, Sweden
Verifisert e-postadresse på food.lth.se - Startside