Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 8366 | 5098 |
h-indeks | 51 | 37 |
i10-indeks | 191 | 168 |
Offentlig tilgang
Vis alle69 artikler
19 artikler
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Anna AndolfiResearcher, Chemical Sciences Department, University of Naples Federico IIVerifisert e-postadresse på unina.it
- Maurizio VurroResearch Director, Institute of Sciences of Food Production, National Research CouncilVerifisert e-postadresse på ispa.cnr.it
- Angela TuziDipartimento di Scienze Chimiche - Università di Napoli Federico IIVerifisert e-postadresse på unina.it
- Gerardo PuopoloUniversità degli Studi di TrentoVerifisert e-postadresse på unitn.it
- Jordi LuqueIRTAVerifisert e-postadresse på irta.cat
- Veronique MegalizziPhD, Université libre de BruxellesVerifisert e-postadresse på ulb.ac.be
- Charles L. CantrellUSDA-ARSVerifisert e-postadresse på usda.gov
- Olivier FeronUCLouvainVerifisert e-postadresse på uclouvain.be
- Rosa LanzettaProfessore Ordinario di chimica organica Università di Napoli Federico IIVerifisert e-postadresse på unina.it
- Stephen O DukeUniversity of MissisippiVerifisert e-postadresse på olemiss.edu
- Yves PoumayUniversity of Namur, NARILIS, Namur, BelgiumVerifisert e-postadresse på unamur.be
Følg
alessio cimmino
Dipartimento di Scienze Chimiche, Università degli Studi di Napoli Federico II
Verifisert e-postadresse på unina.it