Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 8560 | 4278 |
h-indeks | 48 | 34 |
i10-indeks | 116 | 95 |
Offentlig tilgang
Vis alle32 artikler
15 artikler
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Eckert Gunter PProfessor for Nutrition in Prevention and Therapy; Food-chemist & pharmacologistVerifisert e-postadresse på uni-giessen.de
- Afaf Kamal-EldinProfessor of Food science, United Arab Emirates universityVerifisert e-postadresse på uaeu.ac.ae
- Maren PodszunNational Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Disease (NIDDK)Verifisert e-postadresse på nih.gov
- Beraat ÖzçelikIstanbul Technical UniversityVerifisert e-postadresse på itu.edu.tr
- BANU BAYRAMUniversity of Health SciencesVerifisert e-postadresse på sbu.edu.tr
- Tilman GruneVerifisert e-postadresse på tilmangrune.de
- Robert S. ParkerProfessor of Nutritional Sciences, Cornell UniversityVerifisert e-postadresse på cornell.edu
- Maret G. TraberOregon State UniversityVerifisert e-postadresse på oregonstate.edu
- Bruno GagoDepartment of Medical Sciences, University of AveiroVerifisert e-postadresse på ua.pt
- Jeremy P E SpencerUniversity of ReadingVerifisert e-postadresse på reading.ac.uk
- Trevor GeorgeLecturer in Nutrition and Dietetics, King's College LondonVerifisert e-postadresse på kcl.ac.uk
- Ana Rodriguez-MateosDepartment of Nutritional Sciences ,Kings College LondonVerifisert e-postadresse på kcl.ac.uk
- Alastair RossAgResearchVerifisert e-postadresse på agresearch.co.nz