Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 5183 | 2420 |
h-indeks | 38 | 23 |
i10-indeks | 95 | 56 |
Offentlig tilgang
Vis alle3 artikler
0 artikler
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Vasil GeorgievThe Stephan Angeloff Institute of Microbiology, Bulgarian Academy of SciencesVerifisert e-postadresse på famu.edu
- Ivan IvanovUniversity of Food Technologies, Plovdiv, BulgariaVerifisert e-postadresse på uft-plovdiv.bg
- andrey marchevDepartment of Biotechnology, Laboratory of Metabolomics, The Stephan AngeloffVerifisert e-postadresse på microbio.bas.bg
- Panteley DenevUFT PlovdivVerifisert e-postadresse på uft-plovdiv.bg
- Dasha MihaylovaPhD, Assoc. Prof., Biotechnology, University of Food TechnologiesVerifisert e-postadresse på uft-plovdiv.bg
- Milena Tihomirova NikolovaInstitute of Biodoversity and Ecosystem ResearchVerifisert e-postadresse på iber.bas.bg
- I IvanovInstitute of Molecular BiologyVerifisert e-postadresse på bio21.bas.bg
- Albert KrastanovProfessor, University of Food TechnologiesVerifisert e-postadresse på uft-plovdiv.bg
- Eric CourotUniversité de Reims Champagne-ArdenneVerifisert e-postadresse på univ-reims.fr
- Ivan TsvetkovProfessor, AgrobioinstituteVerifisert e-postadresse på abi.bg
- Sören WernerSartoriusVerifisert e-postadresse på zhaw.ch
Følg
Atanas Pavlov
University of Food Technologies, Plovdiv, Bulgaria
Verifisert e-postadresse på uft-plovdiv.bg