Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 2972 | 2684 |
h-indeks | 27 | 25 |
i10-indeks | 48 | 46 |
Offentlig tilgang
Vis alle4 artikler
3 artikler
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Juliano Lemos BicasProfessor do Departamento de Ciência de Alimentos da Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)Verifisert e-postadresse på fea.unicamp.br
- Ana Lúcia Tasca Gois RuizPesquisador, Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade Estadual de CampinasVerifisert e-postadresse på g.unicamp.br
- Gustavo Jacob LourençoFaculdade de Ciências Médicas, Universidade Estadual de CampinasVerifisert e-postadresse på unicamp.br
- Mário Roberto Maróstica JuniorProfessor UNICAMPVerifisert e-postadresse på fea.unicamp.br
- Carmen Silvia Passos LimaFaculty of Medical Sciences, University of CampinasVerifisert e-postadresse på fcm.unicamp.br
- Renata Soriano SanchoProfª Drª PUC-CampinasVerifisert e-postadresse på puc-campinas.edu.br
- Irene Lorand-MetzeProfessor de Hematologia e Hemoterapia, Faculdade de Ciências Médicas, Universidade Estadual de CampinasVerifisert e-postadresse på unicamp.br
- Rosangela dos SantosPhD in Food Science, School of Food Engineering, UNICAMPVerifisert e-postadresse på reitoria.unicamp.br
Følg
Iramaia Angelica Neri Numa
Faculty of Food Enginerring at States University of Campinas
Verifisert e-postadresse på unicamp.br