Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 2428 | 1456 |
h-indeks | 23 | 19 |
i10-indeks | 39 | 31 |
Offentlig tilgang
Vis alle2 artikler
0 artikler
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Dragomir VassilevAssociate Professor at Technical University of GabrovoVerifisert e-postadresse på tugab.bg
- Albert KrastanovProfessor, University of Food TechnologiesVerifisert e-postadresse på uft-plovdiv.bg
- Vasil GeorgievThe Stephan Angeloff Institute of Microbiology, Bulgarian Academy of SciencesVerifisert e-postadresse på famu.edu
- andrey marchevDepartment of Biotechnology, Laboratory of Metabolomics, The Stephan AngeloffVerifisert e-postadresse på microbio.bas.bg
- Apostol SimitchievAssociate Professor, University of Food TechnologyVerifisert e-postadresse på uft-plovdiv.bg
- Dasha MihaylovaPhD, Assoc. Prof., Biotechnology, University of Food TechnologiesVerifisert e-postadresse på uft-plovdiv.bg
- I IvanovInstitute of Molecular BiologyVerifisert e-postadresse på bio21.bas.bg
- Manol OgnyanovLaboratory "Biologically Active Substances - Plovdiv"Verifisert e-postadresse på orgchm.bas.bg
- Gabor ZsivanovitsAssociated professor, Institute of Food Preservation and Quality, (former FRDI)Verifisert e-postadresse på canri.org