Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 7197 | 3922 |
h-indeks | 52 | 36 |
i10-indeks | 110 | 95 |
Offentlig tilgang
Vis alle31 artikler
12 artikler
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Jing LiuScientist at CarlsbergVerifisert e-postadresse på carlsberg.com
- Davide GiacaloneAssociate Professor, University of Southern DenmarkVerifisert e-postadresse på iti.sdu.dk
- Michael Bom FrøstDepartment of Food Science, University of CopenhagenVerifisert e-postadresse på food.ku.dk
- Federico J.A. Perez-Cueto (Armando...Professor, Umeå UniversityVerifisert e-postadresse på umu.se
- Per Bruun BrockhoffRector, IT University of CopenhagenVerifisert e-postadresse på itu.dk
- Rene LametschAssociate ProfessorVerifisert e-postadresse på food.ku.dk
- Ching Yue ChowUniversity of CopenhagenVerifisert e-postadresse på food.ku.dk
- Sara R JaegerProfessor at Aarhus University; Editor Food Quality and PreferenceVerifisert e-postadresse på food.au.dk
- Yu FuVerifisert e-postadresse på swu.edu.cn
- Anders Mikael SjödinProfessor emeritus Copenhagen UniversityVerifisert e-postadresse på nexs.ku.dk
- Hildegarde HeymannUniversity of California; University of MissouriVerifisert e-postadresse på ucdavis.edu
- Russell KeastDeakin UniversityVerifisert e-postadresse på deakin.edu.au
- Annemarie OlsenAssociate professor in sensory and consumer scienceVerifisert e-postadresse på food.ku.dk
- Inge TetensUniversity of CopenhagenVerifisert e-postadresse på nexs.ku.dk
- Anne RabenUniversity of copenhagen
Følg
Wender Bredie
Professor of Sensory Science, University of Copenhagen
Verifisert e-postadresse på food.ku.dk - Startside