Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 2349 | 1904 |
h-indeks | 23 | 20 |
i10-indeks | 36 | 32 |
Offentlig tilgang
Vis alle4 artikler
0 artikler
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Alfons WeersinkProfessor, Dept of Food, Agricultural and Resource Economics, University of GuelphVerifisert e-postadresse på uoguelph.ca
- Kate ParizeauAssociate Professor, University of GuelphVerifisert e-postadresse på uoguelph.ca
- Bruce McAdamsProfessor of Hospitality, Food and Tourism Management, University of GuelphVerifisert e-postadresse på uoguelph.ca
- Jess HainesUniversity of GuelphVerifisert e-postadresse på uoguelph.ca
- Dr. Sylvain CharleboisDirector, Professor, Agri-Food Analytics Lab, Dalhousie UniversityVerifisert e-postadresse på dal.ca
- Kimberly Thomas-FrancoisThompson Rivers UniversityVerifisert e-postadresse på tru.ca
- Mustafa S. CanbolatSUNY BrockportVerifisert e-postadresse på brockport.edu
- David KeltonProfessor of Epidemiology, University of GuelphVerifisert e-postadresse på uoguelph.ca
- Stephen J LeBlancUniversity of GuelphVerifisert e-postadresse på uoguelph.ca
- Warren PintoUniversity of GuelphVerifisert e-postadresse på uoguelph.ca
- Elkafi HassiniProfessor, DeGroote School of Business, McMaster UniversityVerifisert e-postadresse på mcmaster.ca
- Ellen GoddardDepartment of Resource Economics and Environmental Sociology, University of AlbertaVerifisert e-postadresse på ualberta.ca
- Scott RozelleSenior Fellow, Freeman Spogli Institute, Stanford University