Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 7592 | 5406 |
h-indeks | 45 | 41 |
i10-indeks | 114 | 107 |
Offentlig tilgang
Vis alle35 artikler
3 artikler
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Elke ScholtenAssociate ProfessorVerifisert e-postadresse på wur.nl
- C de Graafprofessor of Sensory Science and Eating Behavior, Wageningen UniversityVerifisert e-postadresse på wur.nl
- Betina Piqueras-FiszmanWageningen UniversityVerifisert e-postadresse på wur.nl
- M. van Boekelprofessor of food scienceVerifisert e-postadresse på wur.nl
- Walter RichteringProfessor of Physical Chemistry, RWTH Aachen UniversityVerifisert e-postadresse på pc.rwth-aachen.de
- Martijn NoortScientist and project manager, WURVerifisert e-postadresse på wur.nl
- Jan Skov PedersenProfessor, Aarhus UniversitetVerifisert e-postadresse på chem.au.dk
- hans van trijpwageningenVerifisert e-postadresse på wur.nl
- Arnout R. H. FischerWageningen University and ResearchVerifisert e-postadresse på wur.nl
- Olaf van Kootenretired professor of Horticulture, Wageningen University. visiting prof., Inholland Applied SciencesVerifisert e-postadresse på inholland.nl
Følg
Markus Stieger
Wageningen University, Division of Human Nutrition and Health & Food Quality and Design
Verifisert e-postadresse på wur.nl - Startside