Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 1545 | 1025 |
h-indeks | 19 | 17 |
i10-indeks | 24 | 23 |
Offentlig tilgang
Vis alle2 artikler
0 artikler
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Senay SimsekPurdue University, Food Science Department, Professor and HeadVerifisert e-postadresse på purdue.edu
- J. Fernando Ayala-ZavalaCentro de Investigación en Alimentación y Desarrollo, A.C.Verifisert e-postadresse på ciad.mx
- Sonia G Sáyago-AyerdiInstituto Tecnológico de TepicVerifisert e-postadresse på ittepic.edu.mx
- ISABEL GOÑIDPTO. NUTRICIÓN Y CIENCIA DE LOS ALIMENTOSVerifisert e-postadresse på ucm.es
- Marilyn RaynerDepartment of Food Technology, Engineering, and Nutrition, Lund University, SwedenVerifisert e-postadresse på food.lth.se
- Ali MarefatiMcCormick & CompanyVerifisert e-postadresse på mccormick.com
- Humberto Astiazaran GarciaCentro de Investigacion en Alimentacion y Desarrollo (CIAD)Verifisert e-postadresse på ciad.mx
- Umit GecgelNamik Kemal UniversityVerifisert e-postadresse på nku.edu.tr
- Emilio Alvarez-ParrillaUniversidad Autónoma de Ciudad JuárezVerifisert e-postadresse på uacj.mx
- Abraham Wall-MedranoProfesor-Investigador, Universidad Autonoma de Ciudad JuarezVerifisert e-postadresse på uacj.mx
- Guzman Maldonado, Salvador HoracioInvestigador titular, Campo Experimental Bajio, INIFAPVerifisert e-postadresse på inifap.gob.mx