Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 3477 | 789 |
h-indeks | 21 | 13 |
i10-indeks | 24 | 14 |
Offentlig tilgang
Vis alle19 artikler
3 artikler
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Joshua J. CoonProfessor of Chemistry and Biomolecular Chemistry, U. Of WisconsinVerifisert e-postadresse på chem.wisc.edu
- roman zubarevKarolinska InstitutetVerifisert e-postadresse på ki.se
- Mikhail GorshkovV.L. Talrose Institute for Energy Problems of Chemical PhysicsVerifisert e-postadresse på chph.ras.ru
- Schmitt-Kopplin PhilippeHelmholtz Munich / TUM Food Chemistry / Max Planck Extrater. Phys.Verifisert e-postadresse på helmholtz-muenchen.de
- Angie Hongqian Yang (杨宏倩)Waters CorporationVerifisert e-postadresse på waters.com
- Douglas PhanstielAssistant Professor of Cell Biology & Physiology, UNCVerifisert e-postadresse på med.unc.edu
- Donald F HuntProfessor of Chemistry, University of VirginiaVerifisert e-postadresse på virginia.edu
- Anton GoloborodkoIMBA, Vienna BiocenterVerifisert e-postadresse på imba.oeaw.ac.at
- Mikhail SavitskiEMBLVerifisert e-postadresse på embl.de
- David MuddimanNorth Carolina State UniversityVerifisert e-postadresse på ncsu.edu
- David van der SpoelProfessor of Biology, Uppsala UniversityVerifisert e-postadresse på xray.bmc.uu.se