Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 1085 | 536 |
h-indeks | 20 | 12 |
i10-indeks | 31 | 17 |
Offentlig tilgang
Vis alle16 artikler
9 artikler
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Jaime AnibalProfessor of Food Biochemistry, Universidade do Algarve, CIMAVerifisert e-postadresse på ualg.pt
- José Pedro AndradeProfessorVerifisert e-postadresse på ualg.pt
- ismail yüksel gençSu Ürünleri Mühendisliği, Süleyman Demirel ÜniversitesiVerifisert e-postadresse på sdu.edu.tr
- Célia QuintasUniversidade do AlgarveVerifisert e-postadresse på ualg.pt
- Cristina Veiga-PiresAssistant Professor Universidade do Algarve, Centro de Investigação Marinha e Ambiental (CIMA)Verifisert e-postadresse på ualg.pt
- Ana GraçaUniversidade do AlgarveVerifisert e-postadresse på ualg.pt
- João RodriguesNOVA LINCS & ISE, University of the AlgarveVerifisert e-postadresse på ualg.pt
- Pedro MoraisVerifisert e-postadresse på ualg.pt
- Pedro ReFull Professor, Faculdade de Ciencias de Lisboa, PortugalVerifisert e-postadresse på netcabo.pt
- Ulisses Miranda AzeiteiroUniversity of AveiroVerifisert e-postadresse på ua.pt
- Ana Rita OliveiraResearcher, CERENA, Instituto Superior TécnicoVerifisert e-postadresse på ist.utl.pt
- António V. SykesSenior researcher at CCMARVerifisert e-postadresse på ualg.pt
- Maria Alexandra Anica TeodósioProfessor at university of AlgarveVerifisert e-postadresse på ualg.pt
Følg
Eduardo Esteves
ISE Universidade do Algarve & CCMAR Centro de Ciências do Mar
Verifisert e-postadresse på ualg.pt