Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 983 | 855 |
h-indeks | 17 | 16 |
i10-indeks | 23 | 23 |
Offentlig tilgang
Vis alle5 artikler
2 artikler
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Petko DenevInstitute of Organic Chemistry with Centre of Phytochemistry, Bulgarian Academy of SciencesVerifisert e-postadresse på orgchm.bas.bg
- Vesselin Kussovskiassociate professor The Stephan Angeloff Institute of microbiology Bulgarian Accademy of sciencesVerifisert e-postadresse på microbio.bas.bg
- Ondrej VasicekInstitute of Biophysics, Academy of Sciences of the Czech RepublicVerifisert e-postadresse på ibp.cz
- Ivan IvanovUniversity of Food Technologies, Plovdiv, BulgariaVerifisert e-postadresse på uft-plovdiv.bg
- Albert KrastanovProfessor, University of Food TechnologiesVerifisert e-postadresse på uft-plovdiv.bg
- Concepcion (Connie) Africano Remor...National Institute of Standards and TechnologyVerifisert e-postadresse på nist.gov
- Frode RiseDepartment of Chemistry, University of OsloVerifisert e-postadresse på kjemi.uio.no
- Panteley DenevUFT PlovdivVerifisert e-postadresse på uft-plovdiv.bg
- Reidar LundProfessor at the Department of Chemistry , University of OsloVerifisert e-postadresse på kjemi.uio.no
- Apostol SimitchievAssociate Professor, University of Food TechnologyVerifisert e-postadresse på uft-plovdiv.bg
- Dasha MihaylovaPhD, Assoc. Prof., Biotechnology, University of Food TechnologiesVerifisert e-postadresse på uft-plovdiv.bg
Følg
Manol Ognyanov
Laboratory "Biologically Active Substances - Plovdiv"
Verifisert e-postadresse på orgchm.bas.bg