Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 12362 | 6018 |
h-indeks | 60 | 37 |
i10-indeks | 216 | 164 |
Offentlig tilgang
Vis alle28 artikler
1 artikkel
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Fabio GalvanoProfessore di Alimentazione e Nutrizione Umana, Università di CataniaVerifisert e-postadresse på unict.it
- Michelino Di RosaDipartimento di Scienze Biomediche e Biotecnologiche, Università di CataniaVerifisert e-postadresse på unict.it
- Tomassoni DanieleUniversità di CamerinoVerifisert e-postadresse på unicam.it
- Luigi F. RodellaProf of Anatomy, Dipartimento Scienze Cliniche e SperimentaliVerifisert e-postadresse på med.unibs.it
- Fabio BucchieriFull Professor in Human Anatomy, University of PalermoVerifisert e-postadresse på unipa.it
- Vincenzo FoglianoProf Food Quality Design at University of WageningenVerifisert e-postadresse på wur.nl
- Elisa BorsaniResearcher, Dept. of Clinical and Experimental Sciences, University of BresciaVerifisert e-postadresse på med.unibs.it
- Francesca BonominiResearcher, Department of Clinical and Experimental Sciences, University of Brescia, Italy Verifisert e-postadresse på med.unibs.it
- Mezentsev AlexandreIOGEN, Lead Scientist in Functional GenomicsVerifisert e-postadresse på vigg.ru
- Sebastiano MercadanteDirector Main regional center, Pain relief & palliative care, La Maddalena Cancer Center, PalermoVerifisert e-postadresse på lamaddalenanet.it
- Rita RezzaniProfessor of Human Anatomy