Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 1007 | 836 |
h-indeks | 20 | 17 |
i10-indeks | 29 | 27 |
Medforfattere
- Rusky Intan PratamaFisheries Department, Fisheries Product Processing Laboratory, Universitas PadjadjaranVerifisert e-postadresse på unpad.ac.id
- Iis RostiniFakultas Perikanan dan Ilmu Kelautan, Universitas PadjadjaranVerifisert e-postadresse på unpad.ac.id
- Camellia PanataraniDept. PhysicsVerifisert e-postadresse på phys.unpad.ac.id
- I Made JoniPhysics Dept., Padjadjaran University, IndonesiaVerifisert e-postadresse på phys.unpad.ac.id
- eddy afriantoDoktor mikrobiologi perikanan, Universitas PadjadjaranVerifisert e-postadresse på unpad.ac.id
- Sundoro Yoga AzharyUniversitas PadjadjaranVerifisert e-postadresse på mail.unpad.ac.id
- RATU SAFITRIuniversitas PadjadjaranVerifisert e-postadresse på unpad.ac.id
- Zahidah Hasanperikanan dan ilmu kelautan, universitas padjadjaranVerifisert e-postadresse på unpad.ac.id
- NIA KURNIAWATIUniversitas PadjadjaranVerifisert e-postadresse på unpad.ac.id
- IBNU DWI BUWONOUniversitas PadjadjaranVerifisert e-postadresse på unpad.ac.id
- nurjati siregarUniversitas IndonesiaVerifisert e-postadresse på ui.ac.id
- Fransiska Rungkat ZakariaProfessor of Food Science, ITP-Fateta, Bogor Agricultural UniversityVerifisert e-postadresse på apps.ipb.ac.id
Følg
Emma Rochima
fisheries and marine science padjadjaran university
Verifisert e-postadresse på unpad.ac.id