Skaff deg en Google Scholar-profil
Sitert av
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Sitater | 20259 | 6619 |
h-indeks | 75 | 41 |
i10-indeks | 187 | 136 |
Offentlig tilgang
Vis alle13 artikler
6 artikler
tilgjengelige
ikke tilgjengelige
Basert på finansieringsmandater
Medforfattere
- Alastair RossAgResearchVerifisert e-postadresse på agresearch.co.nz
- Jan FrankProfessor of Food Biofunctionality, University of Hohenheim, Stuttgart, GermanyVerifisert e-postadresse på nutres.de
- Sajid MaqsoodDepartment of Food Science, College of Agriculture and Veterinary Medicine, UAE University.Verifisert e-postadresse på uaeu.ac.ae
- Maret G. TraberOregon State UniversityVerifisert e-postadresse på oregonstate.edu
- Karl-Heinz WagnerProfessor for Human Nutrition, University of ViennaVerifisert e-postadresse på univie.ac.at
- Arkadiusz KozubekVerifisert e-postadresse på ibmb.uni.wroc.pl
- Gloria Márquez-RuizResearch Scientist ICTAN-CSICVerifisert e-postadresse på ictan.csic.es
- Carolin MenzelRoyal Institute of Technology, StockholmVerifisert e-postadresse på kth.se
- Robert MoreauResearch Chemist, ARS, USDA, retired
Følg
Afaf Kamal-Eldin
Professor of Food science, United Arab Emirates university
Verifisert e-postadresse på uaeu.ac.ae